[Delphi] Skąd ściąnąć SMTP ??

Odpowiedz Nowy wątek
anonim
2003-01-11 16:20
anonim
0

może wie ktoś skąd można pobrać komponent TNMSMTP do delphi lub C++Builder'a ?? Może to być również uaktualnienie, ponieważ w chwili obecnej mam wersję 5.1.1 a zależy mi na nowszej... [stuk]

Pozostało 580 znaków

2003-01-11 16:27

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

A nie lepiej ściągnąć Indy??


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-11 16:34
Anonim
0

A nie lepiej ściągnąć Indy??

a co to ??
nigdy się z tym nie spotkałem :|

Pozostało 580 znaków

2003-01-11 16:37

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

Zbiór komponentów internetowych. Do ściągnięcia na tej stronie.


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-11 17:00
Anonim
0

Zbiór komponentów internetowych. Do ściągnięcia na tej stronie.

ściągnąłem, tylko nie wiem jak to zainstalować w C++Builder 5 ;-(
Mógłbyś mi pomóc ??

Pozostało 580 znaków

2003-01-11 17:05

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

ściągnąłem, tylko nie wiem jak to zainstalować w C++Builder 5 ;-(
Mógłbyś mi pomóc ??

Kilka(naście) postów niżej jest o tym... Poszukaj.


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-11 17:13
Anonim
0

jednak nadal potrzebuję nowszą wersję TNMSMTP, mam już całą aplikcaję o ten komponent opartą i nie chcę mi się jej przerabiać :-8

Pozostało 580 znaków

2003-01-11 17:35

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

Lokalizacja: UE

0

jednak nadal potrzebuję nowszą wersję TNMSMTP, mam już całą aplikcaję o ten komponent opartą i nie chcę mi się jej przerabiać :-8

nie spotkałem sie zeby FastNet dal do pobrania swoje komponenty..dawali je do wersji enterprise (np D6)
i za rada Vogela (Vogela :D ) pobierz sobie INDY (większe mozliwości)


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2003-01-11 20:15

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Ściągnij sobie komponenty Indy z 4programmers.net:
http://www.4programmers.net/download.php?id=560

Pozdrowienia Noob Saibot [cya]

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-13 18:10
Anonim
0

Ściągnąłem to Indy no i nawet fajne ;p

Mam jednak problem z jego obsługą, co jest odpowiednikiem w komponencie TIdSMTP opcji PostMessage w komponencie TNMSMTP ??

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-13 18:34
Anonim
0

Mam jednak problem z jego obsługą, co jest odpowiednikiem w komponencie TIdSMTP opcji PostMessage w komponencie TNMSMTP ??

już sobie z tym poradziłem, mam jednak teraz inny problem, poprzez komponent TNMSMTP łączyłem się z serwerem w następujący sposób:

NMSMTP->Connect();

jednak w komponencie TIdSMTP to nie działa ;-(
jak to rozwiązać ??

Help me [cya]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0