Prośba o wygenerwanie prostego programu (Zwykła ramka)

0

Witam,
Wykonałem format komputera i nie mam obecnie delphi abym mógł z kompilować wyskakującą ramkę której potrzebuje.
Czy znajdzie się miła osoba która wygeneruje mi ten prosty kodzik i gotowca na jakiś hosting ? Z góry dziękuje

 program Foo;
 
{$MODE OBJFPC}{$LONGSTRINGS ON}
 
uses
  Windows;
begin
  MessageBox(0, 'Error ! You have wrong version of  Microsoft .NET Framework.', 'Error', MB_ICONINFORMATION);
end.
0

Trzymaj :P
Btw, prawdopodobnie znacznie szybciej pobrałbyś po prostu Lazarusa, zamiast od razu pisać na forum.

0
Patryk27 napisał(a):

Trzymaj :P
Btw, prawdopodobnie znacznie szybciej pobrałbyś po prostu Lazarusa, zamiast od razu pisać na forum.

Witam, dziękuje za pomoc. Jednak oprócz ramki pojawia się jakaś druga czarna pusta ramka. Można się tego jakoś pozbyc ?

0

Ta "druga czarna pusta ramka" to konsola, bo zapomniałem dorzucić {$apptype console} - zaktualizowałem załącznik.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1