[Delphi] kernel32.dll oraz RegisterServiceProcess w Windowsi

0

Czy wie ktośmoże jak zmienić ponizszy wpis:

stdcall; external 'kernel32.dll' name 'RegisterServiceProcess';

gdyż w windowsie XP podczas uruchamiania skompilowanego jużprogramu wyskakuje błąd:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury RegisterServiceProcess w bibliotece kernel32.dll

{glowa}

0

Sprawdź na stronach Micro$oftu.--Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Szukałem i wciąż szukam, ale niestety nic ciekawego nie mogę znaleźć. ;( hmm...

0

joniu napisał:
Czy wie ktośmoże jak zmienić ponizszy wpis:
stdcall; external 'kernel32.dll' name 'RegisterServiceProcess';
gdyż w windowsie XP podczas uruchamiania skompilowanego jużprogramu wyskakuje błąd:
Nie znaleziono punktu wejścia procedury RegisterServiceProcess w bibliotece kernel32.dll

Przykro mi, ale w WinNT/2000/XP nie ma takiej funkcji. Zapewne chcesz ukryć proces (bo zwykle do tego się stosuje tą sztuczkę). Niestety w tym systemie to nie możliwe.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dzięki.
Tak myślałem ale nie byłem pewny. ;(

0

A może ktoś zna jakąś sztuczke jak ukryć program pod XP. hmm... --I LOVE PrOgRaMz

0

Nazwać program ".exe" bez pierw. członu ?
Na win2000 wtedy widać tylko w zakł. : procesy.
Spadam jestem na modemie.
PMFox.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1