TTelnetSend.SSHLogin Jak ustawic Conection Timeout? NIe ma w google kto madry pomoze:P ?

0

Witam wszystko pięknie chodzi, ale gdy lacze sie z hostem ktory jest wyłaczony timeout conection trwa kolo 20 sek to zadlugo, nie da sie ustawic np. 2000ms ?

Bardzo dziękuje za pomoc:-)

0

TTelnetSend dziedziczy po TSynaClient a więc powinien mieć właściwość Timeout.

0
kAzek napisał(a)

TTelnetSend dziedziczy po TSynaClient a więc powinien mieć właściwość Timeout.

odpada zaczolem w tym gmyrac na starcie, zaszlem nawet glebiej do samego jadra synapse po funkcjach, ale to nic nie dalo,
podejrzewam ze jest to związane z SSLlogin wywoływane z pliku dll tylko jak tam wejsc i ustawic timeout

FSock.SSL.SSLType := LT_SSHv2;
    FSock.SSL.Username := FUsername;
    FSock.SSL.Password := FPassword;
    FSock.SSLDoConnect;

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1