okna sąsiadująco

0

Mam w programie trzy przyciski Kaskada, Sąsiadująco Pionowo i Sąsiadująco Poziomo
Są podpięte pod ActionList
W Action List są utworzone standardowe akcje: WindowCascade, WindowTileHorizontal, WindowTileVertical
I WindowCascade, WindowTileHorizontal działają prawidłowo, a WindowTileVertical działa tak samo jak WindowTileHorizontal. Przyciski są na pewno dobrze podpięte, bo sprawdzałem wiele razy. Więc czy to błąd komponentu ?
Mam Delphi 7.

0

a na ilu oknach sprawdzałeś?

0

Jak to na ilu ? Co najmniej na dwóch !

0

a jaka wg Ciebie na 2 oknach będzie różnica??
Różnica jest widoczna przy np. 6 oknach

0
Misiekd napisał(a)

a jaka wg Ciebie na 2 oknach będzie różnica??
Różnica jest widoczna przy np. 6 oknach

Czy Ty przeczytałeś pytanie ?
Poza tym jest różnica między sąsiadująco pionowo i sąsiadująco poziomo i
wystarczy mieć 2 okna żeby je rozmieścić obok siebie. Po co od razu 6 ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1