Auto zapis na podstawie daty

0

Witam,

Mam pare editow , chce zeby ich zawartosc zapisywala sie przy zmianie daty , czyli codziennie ;)
Mam problem z napisaniem petli , bo nie wiem jak mam okreslic sie z datą.. bo przeciez "DateToStr(Date);"

z gory dzieki za pomoc

0
raskal napisał(a)

Witam,

Mam pare editow , chce zeby ich zawartosc zapisywala sie przy zmianie daty , czyli codziennie ;)
Mam problem z napisaniem petli , bo nie wiem jak mam okreslic sie z datą.. bo przeciez "DateToStr(Date);"

z gory dzieki za pomoc

noo too... spradzasz date i porownujesz z poprzednia (zapisana w pliku lub rejestrze);
jesli sa rozne to: zapisujesz dane z editu i zapisujesz date to pliku (rejestru);
mozesz to dac w timer.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1