Komunikaty na wierzchu

0

Cześć, moja aplikacja w onCreate i onShow może pokazywać użytkownikowi pewne komunikaty poprzez application.messageBox.
Jednak okazuje się, że komunikaty te są pokazywane pod innymi uruchomionymi aplikacjami(np. Total Commander). Co zrobić, żeby te komunikaty były zawsze na wierzchu?

0

uzywaj WinAPI

0
weber napisał(a)

uzywaj WinAPI

Nie da się inaczej?
Jeśli nie, to jak wywołać takiego messageboxa?

0

MessageBox(GetForegroundWindow,'Elo','Elo',0);

or

MessageBox(0,'Elo','Elo',0);

0

Użyj MB_SYSTEMMODAL w komunikacie:

Application.MessageBox('Kliknij OK, aby kontynuować.', 'Info', MB_SYSTEMMODAL + MB_Ok + MB_IconStop);
0
Opi napisał(a)

Użyj MB_SYSTEMMODAL w komunikacie:

Tak dzięki, o tym zapomniałem :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1