Forum rozjezdza sie w FF

Odpowiedz Nowy wątek
2006-10-23 12:29

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

Straszna rzecz:

user image

FF 1.5.07, Windows XP

[edit]
Jak ogladam mojego posta, to tez mam tak samo, obrazek jest za szeroki i wszystko sie rozjezdza... No chyba ze to zamierzone i tak musi byc...

Pozostało 580 znaków

nav
2006-10-23 12:36
nav

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 4 miesiące temu

Lokalizacja: Warszawa

0

Wina długiego kodu. Można by dodać overflow:auto w divie z kodem :|


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-10-23 17:21

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0
nav napisał(a)

Można by dodać overflow:auto w divie z kodem :|

ja bym proponował w ogóle w poście, bo to samo jak ktoś nie złamie linii czy da dużego screena, albo najlepiej overflow-x: hidden to będzie wtedy w interesie autora postu żeby się zmieściło


Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego<span style="color: white">

Pozostało 580 znaków

2006-10-23 17:33

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Rzuć jakiegoś screena jak to wygląda, bo u mnie śmiga bezproblemowo.

Odnośnie overflow-x: hidden - to nie jest dobry pomysł. Ja u siebie napiszę z kodem mieszczącym się na połowie szerokości, a u kogoś z 1024x860 się rozjedzie.


Grunt to uziemienie...

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0