Nie można wpisać tematu na NewAge

0

Nie mozna wpisac TEMATU postu....

bynajmniej ja nie moge [!!!] [!!!] [!!!] [!!!]

0

No ja tez nie moge :-/

0

fakt, ja też :| :/ :/
btw: a jak wpisałeś ten? :>

0

Bo posty w Coyote nie mają tematów tak jak na phpBB.
Jeśli chodzi o temat wątku to widzę "Wielki bład w NewAge" [głupi temat, nadaje się do kosza] więc w czym problem?

0

Marooned: to, to zrozumiałe.
Tylko chodzi mi o to, że jak się weźmie 'Nowy temat' to się wpisać nie da...

0

Bo i po co - bez sensu jest, żeby każdy post miał temat - temat ma post główny - reszta dopisuje coś na temat.

A tak tylko chciałem przy okazji zwrócić uwagę, iż w NewAge emotki do usuwania, łączenia, zamykania pod postami są widoczne dla wszystkich, działać oczywiście nie działają (sprawdziłem :P), ale rozpraszają uwagę, a że modzi je zawsze mają to pewnie nawet nie wiedzą, że są one widoczne dla wszystkich.

//Dopisane:
ehehehe faktycznie nie da się wpisać tematu - nawet przy zakładaniu nowego ;]

//Dopisane2:
Panowie - nie róbcie tutaj czatu
zawisza: Twój post o temacie wątku pojawił się jak byłem w trakcie pisania swojego - jak tylko przeczytałem to sprawdziłem i napisałem o co chodzi - po prostu precyzuj problem i nie tłucz postu pod postem, bo temat zaraz będzie miał 1xxx stron. Samo napisanie, że nie można pisać tematów w postach (przy poprawnie założonym temacie wątku) zasugerowało mi to co zasugerowało.

Nie wiem czemu, ale przy edycji posta widzę opcje do ankiety - chyba nie powinno ich być ?

0

lol chodzilo mi o TEMAT WĄTKU [!!!]

o ktos dobrze zmienil temat wątku :)

//nie ktoś, tylko ja - M

0
Smiglo napisał(a)

Bo i po co - bez sensu jest, żeby każdy post miał temat - temat ma post główny - reszta dopisuje coś na temat..

chodzi o dodawanie nowego wątku, nie postu w temacie (zresztą look up).

//edit: ech, bałagan się zrobił :p teraz pełno ludu siedzi w tym temacie i pojawia się kilka 'takich samych' odpowiedzi na jedną wypowiedź...

Zresztą czemu tak wszyscy rozpaczają. Za chwile upgrade zapewne się pojawi...

0
  1. input tematu jest ReadOnly :-) ciekawe czemu :>

  2. W skrzynce odbiorczej w kolumnie Nadawca jest nick Odbiorcy ;-)

  3. http://www.beldzio.com/null/4p1.jpg

  4. http://www.beldzio.com/null/4p2.jpg

0

Wszystko w porządku

temat do kosza [soczek]

oops.... beldzio to nie ten temat,chyba, co nie [???]

wpisz tu http://4programmers.net/Forum/298116#id298116

0

Po co zakładać 100 tematów o błędach związanch z nową skórką skoro można w jednym??

0

No cóż,idea miałabyć taka że przy odpowiadaniu na topici,polez tematem miało być readonly,ale jak widać coś nie wyszło :-P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1