Nazwa tematu nie mo?że mieć jednego słowa!

0

czy nie denerwują was tematy o nazwie 'OpenDialog', 'ListBox' ? może zrobić tak że nazwa tematu powinna mieć conajmniej dwa wyrazy?. gdy ktoś napisze jeden wyraz to wyskoczy mu info jak nazywa sie tematy...
jeszcze nie spotkałem sie na tym forum z takim czymś żeby jednowyrazowa nazwa tematu była prawidłowa..

0

to temat będzie miał wtedy treść "ListBox pytanie". Nic nie da to niestety.

0

w sumie, troche wqrza mnie coś takiego, jak w dziale Delphi, autentyczne tematy, które w chwili pisania postu sa na 1 stronie: Gra, funkcja, konwersja, autostart, opendialog, raport, richedit, animacja, decisionCube... czyli 9/25 => 36%

0

Czego was to denerwuje? Mi to zupełnie nie przeszkadza - sam mam często problemy z wymyśleniem sensownego tematu. Wolę temat "Listbox" od tematu "Pomocy", albo kilkuwyrazowego : "gdzie jest błąd". Takie ograniczenie nic nie zmieni.

0

Co do pierwszego pytania: przyznaję rację - takie tematy są denerwujące, ale pomysł, zeby temat miał składac się z conajmniej 2óch wyrazow też nie jest zbyt mądry.

0

nie jest zbyt mądry ? hmm, wg mnie rozwiązało by to ten problem.
ponadto można by też zrobić tak że w temacie nie może być textu np. 'mam pytanie', 'mam problem', itp. gdyby ktos dał taki text to pokazala by mu sie strona z informacją 'jak sie nazywa tematy', a ponadto ban na 2 godziny. niech sie uczą, bo takie tematy zniżają poziom 4p, ludzie rzadziej odpowiadają, bo chyba mało kto wejdzie do tematu o nazwie 'ListBox', gdyby ktos nazwal to inaczej to na pewno mialby szybciej odpowiedź.
potem nic nie idzie znaleźć w wyszukiwarce bo są same tematy typu listbox...

przecież to jest forum dla programistów, a nie kretynów, trzeba po prostu ludziom pokazać że mają poprawnie nazywać tematy, to będą tak robić. wszyscy na tym skorzystamy.

0

Co do tematów w stylu "Proszę o pomoc" albo "bardzo łatwe" to zgadzam się - od razu do kosza .. zresztą tak jest nie tylko tu, ale na większości szanujących się for.. Natomiast minimum dwa słowa? - hmm pomysł zletka nie przemyślany - mi tam "CheckBox", czy "INI" całkowicie wystarcza.. wolałbyś po wejściu na forum widzieć całą stronę w "Problem z rejestrem, Problem z Checkboxem, Problem z tablicą.. " itd.. ?

0

a ponadto ban na 2 godziny. niech sie uczą, bo takie tematy zniżają poziom 4p,

Co wam z tym poziomem poodbijalo????

przecież to jest forum dla programistów, a nie kretynów, trzeba po prostu ludziom pokazać że mają poprawnie nazywać tematy, to będą tak robić. wszyscy na tym skorzystamy.

To ze ktos nie jest programista to nie znaczy ze jest kretynem, to raz. Dwa - czy ty urodziles sie programista??? A ostatnie to uwielbiam to okreslenie - "jestem programiasta" - pozwol ze to ocenia inni, bo ja sie tak nie odwaze nazwac...

0

LOL, ale żeś nazmyślał.

To ze ktos nie jest programista to nie znaczy ze jest kretynem

gdzie tak napisałem ? :|

czy ty urodziles sie programista???

lol, nie wiem co to miało znaczyć...

A ostatnie to uwielbiam to okreslenie - "jestem programiasta" - pozwol ze to ocenia inni, bo ja sie tak nie odwaze nazwac...

a gdzie ja tak o sobie napisałem ? :-/:|

widze że nie zrozumiałeś o co mi chodziło

0

LOL, ale żeś nazmyślał.

Paranoja...

0

A ostatnie to uwielbiam to okreslenie - "jestem programiasta" - pozwol ze to ocenia inni, bo ja sie tak nie odwaze nazwac...

a gdzie ja tak o sobie napisałem ? :-/:|

Programista - osoba, która programuje - wszystcy na tym forum są programistami w mniejszym lub większym stopniu zaawansowanymi. Nie wiidze powodu, dla którego nia miałbyś siebie nazywać programistą - no chyba, że forum odwiedzasz bo tak, a Delphi zainstalowałeś, bo podoba ci sie jego Ide, a tak naprawde używasz go do edycji plików tekstowych :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1