Przystosowanie strony do mobile.

0

Chciałbym zgłosić pomysł aby przystosować 4p do urządzeń mobile. Tj:
Layout - nie oszukujemy się, strona nie jest kompletnie przystosowana do urządzeń mobilnych. Wszystko jest dość male, teraz post wpisuje w oknie o szerokości połowy strony co najwygodniejsze nie jest.
Powiadomienia - na komputerze wyświetlają się ładne powiadomienia, wygodna była by możliwość zobaczenia powiadomień na telefonie.

Myślę że te zmiany mogły by uprzyjemnić korzystanie z forum. A co o tym myslą inni użytkownicy i administracja?
Pozdrawiam
NickOver

0

Masz na myśli obecny system, czy nowy?

0

Zobacz na http://dev.4programmers.info
To jest nowa wersja serwisu.

0

Jak to zwykle, na telefonie informacja i link do ostatniego posta w dziale komuś by przeszkadzała ech

0

imho to zła droga, lepiej porządna strona na klasyczne desktopy (Windows, Linux, OS X).
A mobilnie zrobić aplikację.

Ewentualnie można w podstawach przystosować, żeby tylko było coś widać (w tej chwili tak chyba jest). Natomiast mobilnie dodać aplikację.

0

@NieGooglujMnie: zobacz na https://dev.4programmers.info Strona jest responsywna.

Aplikacja to fajna rzecz, szczególnie w związku z planowanym utworzeniem API (https://github.com/adam-boduch/coyote/issues/52), ale:

a) kto by napisał taką aplikację?
b) kto by utrzymywał taką aplikację (rozwój funkcjonalności, naprawa bugów itp)

Niestety to są koszty, na które nas nie stać. Łatwiej stworzyć wersję WWW która jest responsywna.

@Tokarz_: https://github.com/adam-boduch/coyote/issues - dodaj nowe zadanie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1