Złe liczenie długości sygnaturki

0

Tak sobie pomyślałem, że skoro robiona jest już nowa wersja Coyote to może poprawić liczenie długości sygnaturki. Podejrzewam że skrypt który to teraz robi bierze pod uwagę także tagi formatujące, które przecież nie będą wypisywane na ekran, przez co jeśli ktoś ma dużo takich tagów nie wykorzysta w pełni tych 255-ciu znaków.

0

dokładnie, 255 to baaardzo mało, zwłaszcza w porównianiu z tym co umieścić mogą osoby z obrazkiem w sygnaturce

0

Nie, 255 to dobra ilość, tylko żeby to był tekst wyświetlany.

0

Mi też nieraz brakowało miejsca, ale z drugiej strony sygnaturka ma być skromnym dodatkiem - nie tablicą na ogłoszenia parafialne.

Jedyne co, to należałoby naprawić zliczanie, gdyż obecnie podgląd wylicza inną długość niż zapis co jest mylące.

0

To fakt ale teraz jak ktoś będzie chciał to i tak może walnąć obrazek 800x600 i to ograniczenie nic nie da. A jakby nie patrzeć, sygnaturka to przyjemny dodatek.

0
Wolverine napisał(a)

To fakt ale teraz jak ktoś będzie chciał to i tak może walnąć obrazek 800x600 i to ograniczenie nic nie da. A jakby nie patrzeć, sygnaturka to przyjemny dodatek.

Nie w tym rzecz. Od takich przypadków są moderatory ;)

0

Wolv:
JS: if (post[i+1].content.top - post[i].footer.top > 100px) ajax('ban.php?user&ip');
;-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1