[Builder] Problem z Aliasem ?

Odpowiedz Nowy wątek
Monikaa
2005-06-18 21:51
Monikaa
0

Witam,

Mam problem z Aplikacją wykorzystjącą Baze Danych typu Paradox mianowicie podczas uruchamiania aplikacji na innym komputerze wyskakuje mi taki błąd:

Unknown DataBase.
Alias: {baza}

teraz mam problem bo na moim komputerze scizke do BD ustawilem na C:\Program\Baza i tak na drugim komputerze uruchomiłem ale tam nie działa tzn nie moze znalesc Aliasu ???

Co zrobić ???????????????????????

Pozostało 580 znaków

2005-06-18 22:25

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Monikaa
18 - 06-2005 21:51
Witam,
(...) ustawilem (...) uruchomiłem

Schiza??


Pozdrawiam, /\/\aRC!||Ec!
Czy wiesz co Twój KOD robi w nocy?

Code::Bollocks ;-P : eof()/feof(), srand()/rand(), fflush(), string, float (0.1), scanf(), getline(stream,string).

Lamer captured...
System ready.
_
:-P

Pozostało 580 znaków

Fanatic
2005-06-20 08:41
Fanatic
0

A umie ktoś odpowiedzieć na to pytanie ???????????

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0