Algorytm Hornera

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-18 20:40
s-e-b-a-1989
0

Witam... Mam pytanie odnośnie napisania w C# algorytmu Hornera ale w aplikacji okienkowej. Mianowicie chodzi mi o to że by zrobić powiedzmy kilka TextBoxów gdyż chciał bym pokazać po kolei sposób liczenia tego algorytmu, powiedzmy użytkownik wprowadza liczbę 2510432(6)...

2510432(6)
w

Nie ten dział i nie ma tu żadnego pytania... - byku_guzio 2011-07-18 20:41

Pozostało 580 znaków

2011-07-18 20:42
s-e-b-a-1989
0
<quote=s-e-b-a-1989>Witam... Mam pytanie odnośnie napisania w C# algorytmu Hornera ale w aplikacji okienkowej. Mianowicie chodzi mi o to że by zrobić powiedzmy kilka TextBoxów gdyż chciał bym pokazać po kolei sposób liczenia tego algorytmu, powiedzmy użytkownik wprowadza liczbę 2510432(6)... 2510432(6) w
nadal nie ma pytania :p - notexists 2011-07-19 15:36

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0