nagrywanie w c#

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-28 09:11

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Witam. Czy zajmował sie ktoś może nagrywaniem dźwięku w C#?? Tylko nie w DirectX. Chodzi mi o nagrywanie niskopoziomowe. Jak się do tego zabrac w necie nic ciekawego na ten temat nie ma.

pozdro</url>

Pozostało 580 znaków

2006-11-28 09:56

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Zawsze pozostaje skorzystac z WinAPI, jesli chcesz zejsc nieco z poziomem.


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-28 11:22

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Nie programowałem jescze pod WinApi. Wiec nie bardzo wiem jak sie za to zabrac. Mozesz mi przybliżyć to zagadnienie. Moze masz jakies ciekawe linki do stron o WinApi.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0