Logowanie

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-13 20:29
stef
0

Pisze program w C++Builderze wykorzystujacy baze danych dbExpress. Interesuje mnie jak wylaczyc okienko logowania w komponencie TSQLClientDataSet. Na razie przed kazdym uruchomieniem musze podawac haslo, a jest to bardzo niewygodne...
Jesli ktos ma jakis pomysl to bardzo prosze o pomoc...

Pozostało 580 znaków

2006-11-14 02:17
0

LoginPrompt zmienić na False :>


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0