Problem z zapytaniem, nic nie zwraca a powinno. Konkret z wynikiem

0

Czy jest ktos, kto bardzo dobrze ogarnia sqlki i moglbym uderzyc na priv? Problem jest zlozony.. a ja juz nie wiem co robic.

1

Jak postgreSQL, to wal. W MySQL już nie grzebię.

0

Ale czemu na priv? Czemu nie napiszesz pytania publicznie, żeby ktoś inny w przyszłości kto ma podobny problem mógł znaleźć twój wątek i jego rozwiązanie? O to chodzi w forach

0

Złożony problem podziel na mniejsze, rozwiąż je, potem złóż z powrotem w całość. Zrób kawałek zapytania, sprawdź wynik, jak jest poprawny idź krok dalej.
Korzystaj z CREATE TABLE ... as SELECT ... do materializacji wyników pośrednich, które możesz użyć potem do weryfikacji kolejnego etapu działania.

0
dalbajob napisał(a):

Ale czemu na priv? Czemu nie napiszesz pytania publicznie, żeby ktoś inny w przyszłości kto ma podobny problem mógł znaleźć twój wątek i jego rozwiązanie? O to chodzi w forach

@dalbajob: zgadzam się z Tobą, ale tylko częściowo. Taki był zamysł forów, ale dziś jak ktoś ma problem, to i tak napisze nowy wątek nie szukając uprzednio rozwiązania podobnego problemu

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1