PostgreSQL- import danych z pliku csv

0

Cześć,

Podczas importu danych z pliku csv do postgresql pojawia się komunikat Failed (exit code: 32221225781). Proszę o pomoc. Z góry dzięki

0

Przeczytaj swój post i zastanów się przez chwilę czy na podstawie tego co napisałeś byłbyś w stanie wywnioskować o co pytającemu chodzi ?

Podziel dane i sprawdź czy dwu-linijkowy csv zadziała , bo może problem jest w danych.

Poszukaj może narzedzie ma przełącznik zwiększający poziom informacji na konsoli (najczesciej -v -d ) może błąd zostanie dokładniej opisany

0

@Kamil Rey: To nie problem Postgres, a środowisko ci się wysypuje. Zakładam, że używasz windows + vsc? Jeśli tak, to zakładam, że masz legalną dystrybucję, więc zrób update. Któraś poprawka to naprawiała.

0 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 0