usunieta baza mySQL

0

Witam :)

Mam problem. Mam stronę postawioną na wordpress na serwerze OVH. Jakiś czas temu kombinowałem coś na menadżerze ovh i ... usunąłem bazę mySQL. Stworzyłem nowa bazę, ale jest pusta. Po wejściu na adres strony pojawia sie komunikat: Błąd łączenia się z bazą danych

W jaki sposób mogę odzyskać bazę, albo co zrobić, aby odzyskać stronę ? W pliku wp-config.php jest nazwa bazy, login, hasło, ale nie wiem jak ja na nowo podłączyć. Nowa baza mySQL stworzona przez ovh jest pusta po zalogowaniu na myPHPadmin.

Prosze o pomoc

6

Jak sam nie robiłeś backupow to skontaktuj się jak najszybciej ze wsparciem OVH, może oni robili jakiś backup.

5

@sp1rfc:
Nowe bazy przeważnie są puste

0

@AnyKtokolwiek: a jest szansa w jakiś sposób wyeksportować dane z bazy z serwera do managera ovh? do tej nowej pustej bazy

3

a jest szansa w jakiś sposób wyeksportować dane

Baza danych powinna mieć coś takiego jak dump. Pierwszy link z google

0

@KamilAdam: dla mnie czarna magia :) napisałem do OVH z prośba o informację, czy jest możliwosc odzyskania bazy danych, bo z tego co widze to backup jest, ale tej nowej pustej bazy danych

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1