Filmy, filmy, filmy......

)-(unter
2002-05-26 10:31
)-(unter
0

To znów ja. Adam dzieki ale ni chodzi mi o to. Otóż chcę aby mediaplayer pobrał wysokosc i szerokosc filmu i dopasować do niego formę ! Nie żeby filmy dopasował się do rozmiarów formy ale forma do rozmiarów filmu. I jeszcze jedno jak zrobić to żeby wyświetlić dokładny czas (h,m,s) filmu pobranego przez mediaplayer'a ???
Pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

Zenek
2002-05-26 19:03
Zenek
0

Też się nad tym zastanawiałem:

Form1-&gtWidth = MediaPlayer-&gtDisplayRect.Width();
Form1-&gtHeight = MediaPlayer-&gtDisplayRect.Height();

Powinno pomóc ;) --You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0