Pliki CAB i net

0

Co zrobić aby:

  • programowo utworzyć plik cab (może być z kompresją)
  • wrzucić do niego exe,dll,avi,bmp itd.
    -a później to odczytać
  • i w razie potrzeby modyfikować.--Delphi 2 , 6 i 5
    Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.
0

Acha, i jeszcze jedno jak wykryć aktualny adres w przeglądarce internetowej?

Przydało by się coś takiego jak edycja takich postów.--Delphi 2 , 6 i 5
Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.

0

ja kombinowałem z programem EXTRACT.COM z katalogu WINDOWS\COMMAND i wystarczało mi to :P --You may say I am dreamer...

0

EEEEEEEE..... A jak się tym posługiwać?--Delphi 2 , 6 i 5
Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.

0

wywołujesz extract.com z linią komend, np.

C:\WINDOWS\COMMAND\EXTRACT.COM extract C:\JUZEK\FAJNE\PAPAK.CAB

A przy zakończeniu programu po prostu usuwasz rozpakowane pliki (oprócz .caba oczywiście ;) )--You may say I am dreamer...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0