Sugestie dla admina

0

Czy 'data modyfikacji' moglaby odzwieciedlac date ostatniej odpowiedzi a nie date pierwszego postu?

Czy mozna tak ustawic licznik odslon by sie nie zwiekszal przy wielokrotnych odslonach przez tego samego usera (z tego samego kompa?).

Pozdrowienia i wyrazy uznania za cale 4programmers.net--Pawel
Delphi6

0

Mozliwe ze to wina kompa, ale w takim razie takze komp kolegi tesh ma tom wade. Chodi o to, ze nie moge wejsc na niektoore posty. Jak proboje, to program wykonal nieprawidlowom operacje i automatic close window. ???--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

Czy 'data modyfikacji' moglaby odzwieciedlac date ostatniej odpowiedzi a nie date pierwszego postu?
&gt

Mhhh, mozna, ale pytanie, czy wiekszosc tego chce? Mozesz ustawic sortowanie wg. ostatniej modyfikacji pliku .Kliknij na kolumne "Data modyfikacji".

&gtCzy mozna tak ustawic licznik odslon by sie nie zwiekszal przy wielokrotnych odslonach przez tego samego usera (z tego samego kompa?).
&gt

Juz tak jest - thx.
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Mozliwe ze to wina kompa, ale w takim razie takze komp kolegi tesh ma tom wade. Chodi o to, ze nie moge wejsc na niektoore posty. Jak proboje, to program wykonal nieprawidlowom operacje i automatic close window. ???
&gt
&gt--

Raczej wina kompa. Ja nie mialem takich problemow. Mozesz ew. sprobowac odswiezyc okno jezeli post nie chce sie zaladowac (serwer moze byc przeciazony). Ale u mnie wszystko jest ok...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Co do 'daty modyfikacji' chyba sie nie zrozumielismy. W tej kolumnie, wbrew jej nazwie, wyswietlana jest data pierwszego postu w watku, a nie ostatniej modyfikacji, jak to chyba powinno byc.--Pawel

Delphi6

0

A co do licznika odslon - dalej dziala jak dzialal. Wlasnie eksperymetujac nabilem temu watkowi z 1o odslon. Nawet refresh na otwartym watku inkrementuje licznik.--Pawel

Delphi6

0

&gtCo do 'daty modyfikacji' chyba sie nie zrozumielismy. W tej kolumnie, wbrew jej nazwie, wyswietlana jest data pierwszego postu w watku, a nie ostatniej modyfikacji, jak to chyba powinno byc.

Tak, ale zeby posortowac kliknij na napis "Data modyfikacji" - wtedy posty zostana posortowane.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

pq [mailto:[email protected]] w dniu 5.3.2002 15:48 napisal:
A co do licznika odslon - dalej dziala jak dzialal. Wlasnie eksperymetujac nabilem temu watkowi z 1o odslon. Nawet refresh na otwartym watku inkrementuje licznik.
&gt
&gt--
&gtPawel
&gt
&gtDelphi6

Zobacz teraz. U mnie juz dziala.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

A u mnie ciagle to samo (chodzi o licznik odslon). Dla jasnosci: IE6.0 Win98.--Pawel

Delphi6

0

TAKA mała prośba.
Czy mzna tak zrobić aby jak np ja przeczyam posta to aby ikonka robila sie biała ?
A jesli nie wiecie o co chodzi to wejdzie na http://warsztat.pac.pl/forum.shtml i zarejestrujcie sie to sie kapniecie.--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0