Autoskanowanie portów

0

Witam
Piszę program do rozmów. Na Serverze ustawiam port na którym będzie działa Server. W Kliencie musze podac ten sam port. Jak zrobić żeby nie trzeba było ustawiac portu w Kliencie. Chodzi mi oto żeby sam wykrywał jaki port jest ustawiony na Serverze?--Pozdrawiam
Marcin Bloch
Delphi6

0

Czyżby nikt nie wiedział?
--Pozdrawiam
Marcin Bloch
Delphi6

0

ja chciałbym napisać skaner portów, więc jak ktoś cos wie to ...byłbym wdźięczny
--DELPHI RULEZ

0

propouje poczytać źródło prosiaczka
--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0