HEJ ADMINY

0

no i stało się.zjadłem za dużo mięsa i zapomniałem swojego hasła.Na szczęście jest opcja jak ZAPOMNIAŁEM HASŁA.wszycho by było ok,ale na skrzynkę przychodzi mn taki tekst: oto twoje hasło: (podany mój mail).i co ja mam z tym zrobić??? :[[ :[[ :[[ :[[

0

kiedys byl podobny post i wyszlo z niego tyle ze musisz napisac maila do Adama :-)
skoro opcja Zapomnialem Hasla nie dziala to sam wyslij do niego list.
no chyba ze chesz aby Adam podal haslo tutaj :-)

i niech nikt wiecej nie pyta sie w tej sprawie---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

ale lks Adam z natury odpowiada na maila z milion lat ;-) {glowa} --DELPHI RULEZ

0

hehe potwierdzam ;) --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

a za mmilion lat to juz nie bedzie delphi.każdy bedzie programował od razu w myślach ;-)
a może za milion lat będziemy łupać kamienie??? ;( --DELPHI RULEZ

0

Jakchcesz łupać kamienie :D

0

taaaa.
zrobię progza do łupania kamieni,dzięki pętlom będzie lupał kamieni ez dokładnością 2 miejsc po przecinku :P --DELPHI RULEZ

0

heh to dziwne :-)
dla mnie odpowiada na drugi dzien a nie milion lat :P---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Dla mnie dzien to strasznie duzo zwlaszcze gdy nie umiem sobie zczyms poradzic (sic!) i nie moge z miejsca ruszyc. Wtedy w kazdej minucie moje gruczoly potowe wydzielaja spora ilosc sokow. :-) --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

maginott skoro nie chce ci sie czekac calego dnia to pytaj na forum :-)
albo jak chcesz to pytaj sie mnie przez gg
wprawdzie w sprawach dotyczacych zapomnianego hasla nie pomoge ale jezeli chodzi o delphi to zawsze moge sprobowac pomoc :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Juz dziala ta opcja. Sorki - moj blad... jeszcze raz przepraszam...
Aha i uwazaj gdyz system rozpoznaje duze/male litery...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Adam ale odpowiadaj na maile, wcześniej niż tydzień po wysłaniu :)

0

Adam Boduch napisał:
Juz dziala ta opcja. Sorki - moj blad... jeszcze raz przepraszam...
&gtAha i uwazaj gdyz system rozpoznaje duze/male litery...
&gt
Ueeee... to zrob zeby nie rozpoznawal przyda ci sie funkcja strtolower(string);
wszystkie litery (bez polskich) zamienia na male literki ;&gt
&gt--
&gtPozdrawiam!
&gt Adam Boduch &[email protected]&gt
&gt www.4programmers.net--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1