Pasek jak w delphi !!!

0

Czy ktoś wie jak zrobić takie menu z paskami jak w delphi [email protected]
[email protected]

0

co rozumiesz przez paske?--Pawel

Delphi6

0

Ahh .. to moj pierwszy post na tym forum .. coz to za pamietny dzien {browar}
Ale przejdzmy do tematu.
Jesli chodzi Panu o paski czyli linie separatora we wlasciwosci caption pustego pola wystarczy wpisac myslink ('-') :)

0

Ja wiem jak zrobić takie menu z paskami jak w delphi. Moge Ci je zrobić w delphi :P

0

Może pojęcie Toolbars powie wam więcej.

Chodzi mi własnie o taki [email protected]
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0