formularze pelnoekranowe

0

Mam program w którym jest kilka okien wszystkie ustawione na pelny ekran. Wcisniecie przycisku w jednym powoduje uruchomienie innego okna (laduje sie dynamicznie). problem polega na tym ze przy tym jak laduje sie to 2 okno przez ulamek sekundy ekran jest czarny. jeszcze gorzej jest jak formularz ładowany ma wlaczone podwojne buforowanie, wtedy na ekranie przez chwile widać niezle "krzaki" ;-) bardzo nieldanie to wyglada. czy wie ktos jak zrobic aby to przejscie pomiedzy formularzambylo plynne tzn. bez zadnych migniec ekranu itp?--Pozdrawiam
Ojciec (Delphi 5 Enterprise)

0

Ej a twórz je pierw a potem przypisz im watrość zmaksymilizowaną

np. to nie kod tylko taie cos :)

Kreator.tworz(formatka, auto_hehe, opek);
opek.windowstate := wsmaximized; :)
rozumisz ?nie ? zdeklaruj formatke, którą będziesz tworzył i stwórz ją a potem zmaksymalizuj ją

rzecz niemożliwa???? - skąd mam wiedzieć :P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0