odtwazanie

0

Wie kto jak zrobic aby w labelu lub gdzies pojawil mi sie czas odtwazane mp3 czy wava
na 2 min 35 sec z 3 min 34 sec
prosze odpiszcie szybko

0

jesli uzywasz MediaPlayera to sa w nim:

property Length: Longint;
property Position: Longint;

a dla mediow wielosciezkowych

property TrackLength[TrackNum: Integer]: Longint;
property TrackPosition[TrackNum: Integer]: Longint;

Jednostka Length i Position zalezy od ustawienia wlasciwosci TimeFormat:

type TMPTimeFormats = (tfMilliseconds, tfHMS, tfMSF, tfFrames, tfSMPTE24, tfSMPTE25, tfSMPTE30, tfSMPTE30Drop, tfBytes, tfSamples, tfTMSF);
property TimeFormat: TMPTimeFormats;
--Pawel

Delphi6

0

Jezeli uzywasz np. komponentu TMp3 z tej strony to jest tam demo i takie cos o co Ci chodzi takze jest :))--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0