Czy jest mo?żliwe ?

0

Jest taka sytuacja: Umieściłem procedurę kopiującą plik "x" z wybranageo katalogu do innego( nie istotne gdzie). Wszystko jest ok, ale jeżelii program wykonywujący zawierający tą procedurę jest właśnie tym plikiem "x"(x.exe) wyzuca mi bąd I/O jak temu zaradzić czy jest wogółe możliwe jest aby plik wykonujacy sam sie skopiował?

0

Alez oczywiscie ze mozna :-)
CopyFile(Application.ExeName, c:\moj_nowy_dom.exe,TRUE);
--pozdrawiam PEDROS {hello}

Encyklopedia was potrzebuje:
www.4programmers.net/delphi/help.php

Delphi 6 Personal.

0

Dzieki !

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0