Kiedy???

0

Mam programik "Small FTP server" i chcialbym abyście go przetestowali...
Kiedy będzie to możliwe...?

Pozdrawiam--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

No wlasnie MATRIX(orginal) kiedy bedzie ten skrypt do oceniania :)
---=-OiDnus-=-
-=-www.erudyta.glt.pl-=-

0

Witam!!!

Powiem wam co Sheitar mi powiedzial:

na 100% 1.11.2002
na 97% za 4 dni wiec moze niedlugo ruszyc (21.10.2002)

Prosze o cierpliwosc. Chcemy to zrobic porzadnie :).


Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

0

Przepraszam, wszystkich czekajacych, za te opoznienia. Wytlumaczyc sie moge tym ze mam troche nauki, wkoncu maturalna klasa, a baba z polaka se wymyslila sprawdziany z calych epok. poza tym jutro mam I etap Olimpiady Wiedzy Technicznej, rok temu bylem az w II etapie wiec zyczie szczescia :)
W sobote nie bede spal tylko pracowal :D--W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

Sheitar, ty akurat nie musisz sie przed nikim tutaj tłumaczyc.--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
Sheitar, ty akurat nie musisz sie przed nikim tutaj tłumaczyc.

Hehe a czemoz to? Wkoncu matrix(original) juz swoje wszystko zrobil i czeka na to az dam mu ukonczony skrypt :)--W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

Matrix(orginal) napisał:
Witam!!!
&gt
&gtPowiem wam co Sheitar mi powiedzial:
&gt
&gtna 100% 1.11.2002
&gtna 97% za 4 dni wiec moze niedlugo ruszyc (21.10.2002)
&gt
&gtProsze o cierpliwosc. Chcemy to zrobic porzadnie :).
&gt
&gt
&gt

97% tak... takkk.... :)))
(tak tak w sieci ERA) :P--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

spoko, w tym tygodniu powinno ruszyc :)-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

0

Matrix(orginal) napisał:
spoko, w tym tygodniu powinno ruszyc :)
&gt

Do wieczorka moofish bedzie :-) --[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

&gtDo wieczorka moofish bedzie :-)

Wtym tygodniu znaczy: może za miesiąc sie uda zainstalowac Windowsa, a wted zobaczymy co da się zrobic :P
--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:

&gt&gtDo wieczorka moofish bedzie :-)
&gt
&gtWtym tygodniu znaczy: może za miesiąc sie uda zainstalowac Windowsa, a wted zobaczymy co da się zrobic :P
&gt

Windowsa to sie instaluje w 30min :) więc......--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

TheChoseN napisał:
Windowsa to sie instaluje w 30min :) więc......

Oj ludzie. Nie wiecie, ze skryptami jest jak z kobietami. Mówi, że za pięć minut będzie gotowa, a czekasz ponad godzinę.
Ja tak piszę jeden skrypt od jakiegoś miesiąca :P --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:

&gtJa tak piszę jeden skrypt od jakiegoś miesiąca :P

To ty szybki jezsteś bardzo--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Skrypt ukonczony.-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1