Program do instalacji !!!!!!!!

0

Witam !

Czy moze ktos podac mi adres strony skad moznaby sciagnac jakis profesjonalny program ktory tworzyłby instalacyjna wersje swojego programu w Delphi !? ;)

0

Jak moze byc instalator taki jak ma WinAmp to http://4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21349 tu mozesz sie wiecej dowiedziec. Ale jak bys zajrzal na download.chip.pl to na pewno tam cos bys znalazl :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Masz cos ciekawego. Napisz gotowca:
http://www.4programmers.net/delphi/gotowce/index.php?action=create

Delphi 6 Personal.

0

Wwersji Delphi 4 c/css jest super program do instalek firmy Install Shield
Bardziej profesjonaly chyba byc nie [email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

www.chip.pl - dzial download|programowanie|wersje instalacyjne (chyba).--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Lofix napisał:
Wwersji Delphi 4 c/css jest super program do instalek firmy Install Shield
&gtBardziej profesjonaly chyba byc nie moze

no oki ja mam d4 client -serwer no i nie mam Install Shield'a chyba że sie gdzieś schował--Pozdrowienia {hello}
Waldi Koronowo
[email protected]

0

Waldi napisał:
Lofix napisał:
&gtWwersji Delphi 4 c/css jest super program do instalek firmy Install Shield
&gt&gtBardziej profesjonaly chyba byc nie moze
&gt
&gtno oki ja mam d4 client -serwer no i nie mam Install Shield'a chyba że sie gdzieś schował

Nie wiem..ja mam c/ss i jest
Na autostarcie mogę wybrać:
-debbuging engine
-InstallShield
-Delphi4
-coś tam coś tam...
&gt
&gt--
&gtPozdrowienia {hello}
&gt Waldi Koronowo
&gt [email protected]@hoga.pl
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Waldi napisał:
no oki ja mam d4 client -serwer no i nie mam Install Shield'a chyba że sie gdzieś schował

Ja miałem D3 Standard i było Install Shield. Teraz mam D6 Ent. i nie ma :)
Ale o ile pamiętam to można to skądś ściągnać :)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

Dryobates napisał:
Waldi napisał:
&gtno oki ja mam d4 client -serwer no i nie mam Install Shield'a chyba że sie gdzieś schował
&gt
&gtJa miałem D3 Standard i było Install Shield. Teraz mam D6 Ent. i nie ma :)
&gtAle o ile pamiętam to można to skądś ściągnać :)
&gt
zgadza się, ja też mam teraz 6ent i w autostracie jest INSTALL shield ALE NIESTEYY FIZYCZNIE GO NA CD NIE MAM)
&gt--
&gtJest jeszcze jeden błąd ... :)
&gt
&gtApel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.
&gt
&gtPomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2
&gt
&gtOficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
&gtserwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Jest gdzieś w necie instrukcja obsługi (po polsku) do tegi install shield.
Nie bardzo wiem jak się taką instalke robi ( jakie pliki dolączyć itd..).-------------------------------------------------
Pamiętaj - nie siedz za dużo przed komputerem.

0

swiety napisał:
Jest gdzieś w necie instrukcja obsługi (po polsku) do tegi install shield.
&gtNie bardzo wiem jak się taką instalke robi ( jakie pliki dolączyć itd..).

Wg mnie robienie instali w InstallShield jesdt intuicyjnie proste, ale jak nie wiesz to mailnij to ci wysle pomoc...
[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1