jak ODCZYTAĆ czestotliwosc ekranu

0

jak mozna w Delphi ODCZYTAC aktualną czestotliwosc odswiezania ekranu? chodzi mi o to zebym pozniej wiedzial co przywrócić :D
no chyba ze mozna jakos inaczej przywrocic W DELPHI normalne ustawienia ekranu?

0

ikari napisał:
jak mozna w Delphi ODCZYTAC aktualną czestotliwosc odswiezania ekranu? chodzi mi o to zebym pozniej wiedzial co przywrócić :D
no chyba ze mozna jakos inaczej przywrocic W DELPHI normalne ustawienia ekranu?

Żeby przywrócić wcześniejsze ustawienia odświeżania, nie trzeba ich znać. Wystarczy przekazać NULL za lpDevMode w ChangeDisplaySettings.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

tez tak rpzeczytalem w pomocy. Pic w tym ze Delphi za Chiny nie chce przyjac tego jako parametr (probowalem NULL, nil, 0 =="). To mozna chyba tylko w C++, bo to ten jezyk jest lansowany przez MicroSoft ==". A ja robię w Delphi

0

a jak to zrobic w c++

0

ikari napisał:
tez tak rpzeczytalem w pomocy. Pic w tym ze Delphi za Chiny nie chce przyjac tego jako parametr (probowalem NULL, nil, 0 =="). To mozna chyba tylko w C++, bo to ten jezyk jest lansowany przez MicroSoft ==". A ja robię w Delphi

Rzeczywiście nie można zastąpić. Ale nawet zastąpienie wywołania funkcji z dll nie daje nic (ustawiałem pierwszy parametr jako Pointer i przekazywałem nil. Nic to nie dało :( )
Zgłaszam właśnie ten problem do codecentral.borland.com.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1