Instalatory

0

Dałem sobie spokój. Ściągnąłem sobie NSIS i tego używam. Polecam. Program można ściągnąć z http://nullsoft.com/free/nsis. Instalka do Winampa była w tym stworzona.--Darth Vader

0

a ja se kiedys nie dalem (spokoju) i jestem zadowolony ;)--- - -
Roszi

0

Roszi napisał:
a ja se kiedys nie dalem (spokoju) i jestem zadowolony ;)
&gt
&gt--
&gt- - -
&gtRoszi

ja również :) (i jest SUPER!)

0

Ściągnąłem i przy nadającej okazji wypróbuję.--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

Znalazłem jednak cuś lepszego. Inno Setup. www.jrsoftware.org, link Inno Setup.--Darth Vader

0

Zająłem się teraz samodzielnym pisaniem instalatorów. Nigdy nie dam spokoju!
Tylko jak utworzyc skrót na pulpicie (Delphi 6)?--Darth Vader

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1