Nic Wam to nie da :[[

0

Witam :[

Co czlowiek ktory dostanie certyfikat bedzie z tego mial. NIC, wielkie g***o. Wy nie jesteście prawdziwymi programistami i nic to sie nie bedzie liczyc taki certyfikat :[[
Jakby borland rozdawał takie certyfikaty to rozumiem, bo pewnie brali by program i source, wszystko dokladnie analizowali i dobiero wystawiali opinie. To rozumiem bo jest to opinia fachowców. A wy takie głąbki rozdajecie ceryfikaty NIC NIE WARTE i jeszcze NIE DZIAŁAJĄCY SYSTEM :[[ :[[ :[[ :[[

Taki wał :[[

0

Po pierwsze używasz wulgarnych słów - to może obrazić kogoś.

co do linijki:

Wy nie jesteście prawdziwymi programistami . tak większość nie posiada takiego zawdu ale niektórzy może go posiadają więc dlaczego piszesz takie bzdury?

Certyfikat jest po to aby ktoś wiedział, że ten program został wyróżniony przez kogoś tam i jest warty uwagi. - certyfikat tylko pomaga.

0

Majkii napisał:
...costam costam niechce mi sie cytowac ;)

Nic nigdy nie dziala od samego poczatku :P
poza tym jak ci sie nie podoba to mozesz sobie tutaj nie wchodzic to jest wolny kraj i na pewno nie zabronisz nam wydawania certyfikatow, a jesli do ciebie nie przemawia ich "waznosc" to mnie to nie obchodzi i juz.--W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

Nikt nie każe ci w tym uczestniczyć.

System jeszcze nie działa, ale działać będzie. Nie znam programisty, który przygotowałby od razu bezbłędny projekt (a znam kilku zawodowych programistów i jak będę miał szczęście to sam nim zostanę).

A może w przyszłości ten serwis będzie skupiał bardzo wielu zawodowych programistów i znaczenie certyfikatów wzrośnie. A na razie to jest dobra zabawa i szkolenie samych siebie w sztuce programowania. Jeżeli nie byłoby możliwości zgłaszania swoich programów to większość z nich nie ujrzałaby światła dziennego.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--- DELPHI HELP po polsku ---
http://codecentral.borland.com/codecentral/ccweb.exe/listing?id=18659

------------Reklama-------------
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

&gtA wy takie głąbki rozdajecie certyfikaty...

O... i mamy kolejnego experta od wszystkiego dla którego wszyscy to głąbki, a on sam jest geniuszem chociaż nic mądrego jeszcze nie napisał. Przeszkadza ci pomysł z certyfikatami ???
Nikt ci nie każe oceniać lub wystawiać tu programów.

&gtCo człowiek który dostanie certyfikat będzie z tego miął

  • satysfakcje że dostał doceniony przez innych programistów - amatorów
  • dużą ilość testerów więc prawdopodobnie dużo zgłoszonych błędów
  • przynajmniej chwilowe zainteresowanie tym co napisał

A poza tym to przecież fajna zabawa i oryginalny pomysł którego nie znajdziesz na innych forach. Fakt że jest to jak zarazie niedopracowane ale to się w końcu zmieni.
A z czasem popularyzacji tego forum certyfikaty będą nabierać coraz więcej uznania

I najważniejsze - jak ci coś nie pasuje - nie wchodź...
--"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6 / C / C++

0

Chyba wszyscy na forum sie chca czegos nauczyc ate certyfikaty moga bardzo pomóc bo przeciez kazdy chce aby program jego byl najlepszy mial jak najmniej bledow i w ogóle zeby byl cudowny. Zaluzy ze ktos zobczy ze moj program zobaczy ze ma certyfikat :-) to chyba dobrze swiadczy o takim programie. Widziales gdzies indziej jakas strone zeby dawala certyfikaty bo ja zadnej. A jak to sie przyjmie to moze kiedys zyska na randze. A skoro tak latwo ci krtytykowac to moze sam napisz skrypt ktory by to robil. Adam gdzies napisal ze jak by ktos cos takiego napisal to chetnie zamiesci na stronie. Wiec moze dodziela :-)

--
pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Delphi6 Personal

0

Dryobates napisał:
Nikt nie każe ci w tym uczestniczyć.
&gtNie znam programisty, który przygotowałby od razu bezbłędny projekt (a znam kilku zawodowych programistów i jak będę miał szczęście to sam nim zostanę).

Gdybym był programistą to byś już znał {hello} {browar}

0

ZIOMBER napisał:
&gtGdybym był programistą to byś już znał {hello} {browar}

Praw Murphy'ego nie oszukasz :)

Dedykuję Ci mój podpis: ;) --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--- DELPHI HELP po polsku ---
http://codecentral.borland.com/codecentral/ccweb.exe/listing?id=18659

------------Reklama-------------
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

Jawohl mein hoffman :P :]

0

Wiecie co. Wypowiem sie troche co ja o tym mysle. ( a jestem wsciekly na tego goscia). :[[ :[[ :[[
:[[
Przyszedl taki H** i ma sie zuca do certyfikatow.
Jeszcze ten skurwy*** jest gosciem (na pewno sie bal pokazac prawdziwego nick`a, a zakladam ze to ktos ze stalych uzytkownikow forum).
:[[
Jeszcze HAM napisal: co ci daje taki certyfikat ?? (nie bede sie powtarzal co daje bo juz o tym napisal Ziomber, McKawa....).
:[[
Takich ludzi trzeba tepic :[[ :[[ :[[ :[[
Jak bym go spodkal to bym go normalnie porozrywal :[[ , zreszta polowa z was by to zrobila tez :-) {browar} :-) -------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)

Pozdrowienia!!!

0

swoją drogą to Borland rozdaje certyfikaty ;) polega to jednak na innej magii, trzeba napisac test w 60 minut ( 6o pytań)....--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Matrix(orginal) napisał:
Wiecie co. Wypowiem sie troche co ja o tym mysle. ( a jestem wsciekly na tego goscia). :[[ :[[ :[[
[CIACH!]
Matrix Polska to jeszcze wolny kraj i kazdy moze sie wypowiedziec. Wiec daj spokoj. :)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Mowa moja będzie krótka, koleś sam dał sobie gola! :-*
A my róbmy swoje! {brawo} {brawo} {hello}

0

magnikot: Wiem o tym!

Tylko napisalem to ze ja tez powiem co mysle o tym :-) :D

{browar} -------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)

Pozdrowienia!!!

0

Witam {brawo}
Po prostu nie zwracajmy uwagi na takich ludzi jak ten który ten wątek rozpoczął bo to nam nic nie daje...tylko wprowadza Nas w głupią dyskusję i prowadzi tylko do nerwów.
Róbmy swoje...może to lepiej zadziała jeśli taki wątek bedzie pusty i zostanie od razu usunięty :-)
Wszyscy wiemy jednak że krytyków na świecie jest dużo...tylko tych pracujących brakuje :(
W naszej atmosferze (tego serswisu) to może się zmienić...wszyscy możemy być przyjaciółmi. To o wiele lepiej będzie wpływało na naukę a przy okazji wciągnie innych którzy też chcą poznawać tajniki jakiegoś języka programowania:-). Ten serwis już w tej chwili jest bardzo przydatny, bo to właśnie tu nauczyłem się Delphi i to dzięki Waszej pomocy (z Adamem włącznie oczywyście :-) ). Proponuję aby każdy dawał tu ciekawe materiały naukowe w dziedzinie programowania oraz swoje kody źródłowe, bo to na pewno posłuży jako pomoc dla innych. Ja w ten sposób się uczyłem :-) - poprzez analizę kodów i czytanie artykółów.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz mówię: nie dajcie się wodzić za nos takim głupkom.--Pracuję w Delphi
+---------------------------+
Pozdrawiam
GG: 4079188
[email protected]

0

Moim zdaniem to gostek ma troche racji. Niejestesmy fachowcami i to nie bedzie opinia fachowcow. Jednak uwazam ze idea jest sluszna :). po prostu calosc moze byc odbierana na rozne strony.

Zrozumcie go troche - wyobrazcie sobie taka sytuacje: jest vortal o webmasterkowaniu. Wiekszosc z jego uzytkownikow uzywa FrontPage albo innego wysiwyg. Nagle zaczynaja wystawiac Certyfikat Jakosci stronom autorstwa uzytkownikow serwisu. Ja uzywam wylacznie edytorow kodowych i wiem ile bledow w kodzie wywoluje stosowanie wszelkiej masci edytorow, niezaleznie jak dobre by byly (w duzej mierze przez zle ich uzytkowanie i nierozumienie usera przez program, ale to inna historia) i tesh bym uwazal to za debilstwo, bo te strony, mimo ze ladnio wygladaja, maja duzo bledow, wiec jako przyklad jakosci sa takie-sobie.

Sytuacja sie zmienia gdy to cos potraktujemy jako wyroznienie w zamknietej spolecznosci. Na deviantart nie siedza wylacznie ludzie po ASP, ale nikt nikomu tam nie broni oceniac grafiki innych, bo o to w tym serwisie chodzi. Tak smao potraktowalbym ten 'certyfikat'. poza tym, czy np. fajne jest to ze znaczek 'Chip-Tip POWER' dostaje program zrobiony w delphi/vcpp/bcppb itd. a miesiac meczarni w assemblerze jest na koncu stawki? Dla usera liczy sie efekt koncowy, a nie to w czym to ktos robil... tak samo 'bledy'... nie wiem czy szary uzytkownik bedzie sie przejmowal tym ze jego program marnuje mu o 20 bajtow wiecej pamieci niz ten ktory jest Wolnym od Bledow Wspanialym Dzielem w Asm. O wiele wieksza uwage zwroci na to ze ten pierwszy ma ladniejszy interface i wiecej opcji.

Na koncu dodam ze najlepiej odpowiedziec cos sensownego jesli topic nie jest prymitywny (a ten taki nie byl bo wytykal fakty) niz pisac zeby goscia olac bo w ten sposob spadamy jeszcze o oczko nizej.--- - -
Roszi

0

Przynajmniej Roszi rozumie o co chodzi...i za to {browar} dla Roszi-ego.

0

Majkii napisał:
Przynajmniej Roszi rozumie o co chodzi...i za to {browar} dla Roszi-ego.

Teraz piszesz tak. Ale czemu wszystkich od polglowkow wyzywales ?? :[[
Nie mogles tego spoko zalatwic ??
Masz jakis problem, zalatw go na luzie, a nie zucaj sie do wszytkich :-)


Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)

Pozdrowienia!!!

0

Cóż, mój humor w dzień pisania tego postu mi nie dopisywal i dlatego :-/

Nie chce być upierdliwy Imperior ale nie polglowkami tylko głąbkami, a to co innego...

0

Przepraszam, pomyliłem sie , nie Imperior tylko Matrix(Original) :-) Sory Imp.

0

Majkii napisał:
Przepraszam, pomyliłem sie , nie Imperior tylko Matrix(Original) :-) Sory Imp.

No właśnie się dziwie , bo przecieŻ ja sie nie wtrącałem do tego "głupiego" tematu w którym autor wykazuje sie daleko idącą bezmyślnością i brakiem profesjonalizmu :D--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Gdybyś Imperior spojrzał na to chociaż z innej strony tak jak Roszi a nie tylko popierał wiekszosc :[[

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1