brakujacy plik ???

0

Po zainstalowaniu D6Ent i i D6 Update1 wyskakuje mi taki blad:

[Fatal Error] File not found: 'SysInit.pas'

Czy ma ktos moze ten plik i moze mi wyslac ma maila: [email protected]

;(

0

A mi Więcej takich błędów, ale najgorszy jest INTERNAL ERROR, ;( Same ZONKI, nic nie idze skompilować.--Delphi 6

0

Ludzie, po co wam Enterprise?

Czy jestescie juz takimi zawodowcami, ze Delphi Personal wam nie wystarcza? :P

Dajcie sobie spokoj z tymi nielegalnymi wersjami i sciagnijcie z Borlanda Delphi Personal a gwarantuje wam ze nie bedziecie mieli zadnych problemow;)--take care,

Wodzu

0

Pewnie zainstalowaliście D6, potem cracka, a następnie Update.

Jeżeli macie pirata, to nie liczcie na coś takiego jak Update, bo crack wysiądzie. :D --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Dryobates napisał:
&gtPewnie zainstalowaliście D6, potem cracka, a następnie Update.

skąd wiesz? P:P

&gt
&gtJeżeli macie pirata, to nie liczcie na coś takiego jak Update, bo crack wysiądzie. :D
&gt

i chyba wysiada ;(

Chyba mnie przekonaliście. Ściągam wersję personal.
Tylko niepotrzebnie ściągałem też triala enterprise
(tu 140MB tam też... MÓJ BIEDNY MODEMIK WYSIĄDZIE, albo ja - jak przyjdzie rachunek za telefon :))

--

Pozdrowienia. BigLama.
http://biglama.w.interia.pl
[email protected]

0

PS. Fajna stronka WODZU. :)

--

Pozdrowienia. BigLama.
http://biglama.w.interia.pl
[email protected]

Po pierwsze: ALT+F4 :P

0

Dryobates napisał:
Pewnie zainstalowaliście D6, potem cracka, a następnie Update.
&gt
&gtJeżeli macie pirata, to nie liczcie na coś takiego jak Update, bo crack wysiądzie. :D
&gt

To że ja tak zrobiłem to przecieŻ już wiecie bo pisałem wcześniej :). A ten Delphi Personal jest bez ograniczenia dni??? (może lamskie pytanie ale nie wiem :P )--Delphi 6

0

ReNe napisał:
A ten Delphi Personal jest bez ograniczenia dni??? (może lamskie pytanie ale nie wiem :P )
&gt
Jedynym ograniczeniem jest brak komercyjnej licencji (i brak wielu komponentów względem bardziej zaawansowanych wersji)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Dzieki BigLama :-)

Roznice pomiedzy wersja Personal a Enterprise sa glownie w ilosci komponentow oraz w posiadaniu kilku programow podobno ulatwiajacych prace;)

Moim zdaniem nie warto narazac sie na lamanie praw autorskich w zamian za uzytkownaie wersji Enterprise. Jak potrzebujesz jakiegos komponentu z Enterprisea to warto poszukac w sieci darmowych odpowiednikow.

Majac wersje personal masz pewnosc, ze nikt Ci nic nie zrobi jesli piszesz sobie w domku do celow powiedzmy..naukowych;)

Pozdrawiam;)

Ps. U mnie DelFinek po instalacji zajmuje jakies 75 MB..;)--take care,

Wodzu

0

A gdzie można znaleźć odpowiedniki komponentów z zakładki FastNet ??? hmm...

{hello} --(Delphi 5 Standard i Delphi 6 Personal)

Pozdrowienia. BigLama.
http://biglama.w.interia.pl
[email protected]

Po pierwsze: ALT+F4 :P

0

Nie wiem (jeszcze) ale jak sie na cos takiego natkne to nieomieszkam dac Ci znac:)--take care,

Wodzu

0

&gt Wodzu napisał:
&gt Nie wiem (jeszcze) ale jak sie na cos takiego natkne to nieomieszkam dac Ci znac:)

Byłbym bardzo wzdzięczny :) {browar} {brawo}

{hello} ---=Delphi 5 Standard i Delphi 6 Personal ;( =-

Pozdrowienia. {hello}
BigLama.
http://biglama.w.interia.pl
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1