TColumnListBox

0

Witam!

Uzywam komponetu TColumnListBox (dziala jak tlistbox,dostepny na stronie delphi.icm.edu.pl)
i mam parę pytan:

  • jak zrobic podswietlenie dowolnego elementu listy tak aby
    mozna jescze zaznaczac inne elementy (tak jak w winampie playlista,
    piosenka ktora odtwarzamy jest zaznaczona, ale mozemy zaznaczac inne)
    -i jak dostac sie do pionowego scrollbara tego komponentu(lub innego)
    aby moc go "oskinowac" ;) (tzn wlasny button i linia (like winamp))

z gory thx :-*
----&lt&lt[ pzdr ]&gt&gt--

0

Stary a ten komponent jest darmowy bo ja szukałem i znalazłem tylko płatny...jak możesz wyslij mi go na mail'a! thx--To jest właśnie złośliwość rzeczy martwych...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0