pobieranie pozycji scrollbara w webbrowser

2002-07-19 15:08
Roszi
0

Tym razem co innego - czy da sie jakos pobrac pozycje scrollbara w TWebBrowser?--- - -
Roszi

Pozostało 580 znaków

2002-07-19 15:12
Roszi
0

znalazlem na forum ten kod:

RichEdit1.Lines.Add('BleBle'+IntToStr(Random(30)));
RichEdit1.Perform(EM_SCROLLCARET,0,0); //scrolluje do kursora
RichEdit1.Perform(EM_SCROLL,SB_LINEUP,0);

ale chodziło o RichEdit ;(, a te warianty z perform na webbrowser w ogóle nie dzialaja (albo cos zle robie, ale z tego co wiem to nie ja jeden mialem ten problem) ;( ;( ;( .--- - -
Roszi

Pozostało 580 znaków

2002-07-19 17:29
Roszi
0

naprawdę BARDZO PROSZĘ o jakąkolwiek pomoc przy rozwiązaniu mojego problemu :(...

takie mądre głowy tu przesiadują i nikt nie wie? ;( Pytania dosłownie wyjęte z FAQ mają po 3 odpowiedzi, a ja nie mam żadnej ;( ;( ;( - nie bawię sie tak ;)--- - -
Roszi

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0