Tajemnice ClientSocket i ServerSocket

0

Jak przesłać plik przez te komponenty?

piechnat

0

No właśnie jak??? :)

0

mialem kiedys kod takiego programu C-S, ale były w nim miliony zmiennych o jakich porypanych nazwach (autor był chyba Włochem or smth :) ) i wywaliłem zniechęcony niestety z hdd ;(.--- - -
Roszi

0

Możecie poszukać w Archiwum Forum, ja tam tego znalazłem od groma :-) --You may say I am dreamer...

0

Jej... to aż zbyt piękne żeby było prawdziwe,
a co to jest właściwie archiwum forum,
rozumiem że mam szukać w wszukiwarce,
czy jest jakiś link "archiwum forum" ;)

ten kto mi pomoże ma ode mnie {browar}

piechnat

0

Sorry ale przeleciałem forum i nic nie znalazłem, to jeden wieki bełkot
niektórzy tyko mówili że więdzą jak to zrobić, a później
pokazywali przy pomocy NMStrm a mi chodzi o Sockety,
może ty znalazłeś coś sęsownego?????????????????????????????????????

piechnat

0

Ja tez chcialbym wiedziec. Przydaloby sie--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

No to załużmy FunClub programistów którzy by chcieli przesłać plik przez
Clien i Server Socket. Może jak zrobimy manifestację przed Sejmem
to rząd nam zdradzi tę tajemnicę :)

(a tak w ogóle to w poprzednim miesiącu napisałem posta gdzie
podałem dwie nie udolnie zrobione procedury, które mimo wszystko
czasami przesyłały plik, może by ktoś z nimi spróbował
temat był: Ach te Stream'y)

piechnat

0

Człowieku! Dobrze poszukaj! Ja nie znalazłem tam nic 'sęsownego', tylko coś sensownego.--You may say I am dreamer...

0

Zenek napisał:
Człowieku! Dobrze poszukaj! Ja nie znalazłem tam nic 'sęsownego', tylko coś sensownego.

Jak ktoś nie ma nóg, to się go nie wyśmiewa że nie morze na rolkach jeździć.
A ja mam dyleksję, jak nie wierzysz to ci wyśle skan z zaświadczenie lekarskiego :)

&gt
&gt--
&gtYou may say I am dreamer...

Jeżeli nie możesz podać linku to chociaŻ napisz jakich słów
kluczowych urzywałeś w wyszukiwarce, bo ja próbowałem
plik, przesyłanie, Socket, Client, Server i nic nie było :(

piechnat

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0