Lista plików

0

Jak otrzymac listę wszystki plików zawartych np w C:\Mp3 łącznie z plikami w podkatalogach.

0

czemu nie zagladasz do gotowcow?????????
http://www.4programmers.net/d[...]p?action=show&id=10---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

wyszukiwanie plikow czy tym podobne w gotowcach--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

OKA! Dzięki!

A jak teraz zrobić żeby np wstawić do ListBoxa wszystki pliki mp3 z folderu?--Delphi 6

0

eee kurde sorry tam jest bardzoe fajnie to opisane i można podać rozszerzenie :(

dopiero teraz sobie to przejrzałem--Delphi 6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0