Co powiecie o tym laptopie do gier i programowania?

Odpowiedz Nowy wątek
2020-03-14 00:29

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

https://www.komputronik.pl/pr[...]itro-5-nh-q3mep-006-12gb.html

Dlaczego wybierając ram 12 gb automatycznie system operacyjny jest wybierany, Nie chce systemu.

edytowany 1x, ostatnio: phanc, 2020-03-14 00:30
dla mnie mało ramu - szarotka 2020-03-14 13:12
ale 12 to nie mało chyba - phanc 2020-03-14 13:47
dla mnie mało - szarotka 2020-03-14 13:47
a ja lubie mało. - phanc 2020-03-14 14:00

Pozostało 580 znaków

2020-03-14 16:09

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

A mój drogi gajwerze. Jeśli miałbyś wybierać to byś wybrał 2 tak? A dlaczego?
I powiedziałbyś mi jeszcze ile można się klatek spodziewać w takiej grze jak gta 5?

https://www.x-kom.pl/p/526119[...]2bfd736c56239f00b90479&91

https://www.x-kom.pl/p/538308[...]208cd0b1cd06ce1d1e1d4&101

Pozostało 580 znaków

2020-03-14 21:14

Rejestracja: 3 lata temu

Ostatnio: 1 dzień temu

1
phanc napisał(a):

A mój drogi gajwerze. Jeśli miałbyś wybierać to byś wybrał 2 tak? A dlaczego?
I powiedziałbyś mi jeszcze ile można się klatek spodziewać w takiej grze jak gta 5?

https://www.x-kom.pl/p/526119[...]2bfd736c56239f00b90479&91

https://www.x-kom.pl/p/538308[...]208cd0b1cd06ce1d1e1d4&101

Wybrałbym Lenovo Legion Y540-15 i5-9300H/8GB/256 GTX1650
Jest wydajniejszy, posiada procesor 9 generacji, lepszą jakościowo matrycę oraz kulturę pracy.


ale też ma tylk 8gb ramu... ma tylko 256gb dysku? - phanc 2020-03-14 21:51
@phanc: Ram jak i dysk możesz rozbudować w przyszłości. Posiada dodatkowy slot na jedno i drugi, to żaden problem. - Gajwer 2020-03-15 10:25

Pozostało 580 znaków

2020-03-15 10:44

Rejestracja: 9 lat temu

Ostatnio: 7 minut temu

0

Ja kupiłem dwa lata temu MSi z 8Gb Ramu, dołożyłem wtedy swoje 8Gb, miał 2GB pamięci karty graf i i7kę 7 generacji hq.

Dzisiaj odpalam na nim Wiedźmina 3 na wysokich i działa ok (na bardzo wysokich i ultra trochę tnie).


Pozostało 580 znaków

2020-03-15 11:55

Rejestracja: 4 lata temu

Ostatnio: 9 godzin temu

Lokalizacja: Piwnica

0

Znajomek sobie kupił gamingowego MSI to wytrzymał miesiąc i wrócił do biznesówki :)


Pozostało 580 znaków

2020-03-15 12:55

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0
czysteskarpety napisał(a):

Znajomek sobie kupił gamingowego MSI to wytrzymał miesiąc i wrócił do biznesówki :)

no ale .... To znajomy... A co legion jest gamingowy?

Pozostało 580 znaków

2020-03-15 20:04

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

a ktoś chce mi odradzić legiona?

Pozostało 580 znaków

2020-03-17 00:07

Rejestracja: 3 lata temu

Ostatnio: 43 sekundy temu

Lokalizacja: U krasnoludów - pod górą

0
czysteskarpety napisał(a):

Znajomek sobie kupił gamingowego MSI to wytrzymał miesiąc i wrócił do biznesówki :)

Rozumiem, że może i biznesówka miała dobre parametry, ale jak tu się pokazać z biznesówką na jakimiś spotkaniu?
Co ludzie pomyślo?


Bardzo lubie Singletony, dlatego robię po kilka instancji każdego.
I somekid ustala z tobą na priv komu dokuczać w grupce jak naziści jak małe hitlerki kogo niszczyć na tym forum/ [email protected] odpisz mi - tomekchoreserce 2020-03-17 14:03

Pozostało 580 znaków

2020-03-20 20:33

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

a taki laptop? co powiecie? bo jest problem. bo nie ma częsci do lenovo i nie mam jak dołożyć dysk hdd, a też nie chce kupować za 800zł dysku ssd takiego dużego.

https://www.x-kom.pl/p/523147[...]d695ac8fd7fc9771b7fc7&105

Pozostało 580 znaków

2020-03-21 13:23

Rejestracja: 3 lata temu

Ostatnio: 1 dzień temu

0

@phanc: W Lenovo brakuje elementu który kosztuje od 80-100 zł, nie jest to jakoś bardzo drogie. Na upartego nawet taniej z zagranicy można ściągnąć.
HP nie jest złym wyborem, choć design trochę może nie wszystkim się podobać w porównaniu do Lenovo.

Alternatywa Acer Aspire 7 i5-9300H/16GB/512 - jest wykonany z aluminium, posiada wydajniejszy procesor i5 9 generacji, dodatkowo design zdecydowanie stonowany.


Pozostało 580 znaków

2020-03-21 14:08

Rejestracja: 3 miesiące temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

dostałem wiadomość że nie ma części zastępczych.
a co powiecie o tym?
https://www.x-kom.pl/p/519268[...]86c24cd3a0bce86f34e06d&99

bo sotane chyba voucher na 650zł

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0