Chmurka z tkstem i obrazkiem po najechaniu na link kursorem.

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-28 16:38

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

nav
2006-08-28 19:29
nav

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 3 miesiące temu

Lokalizacja: Warszawa

0

z-index + position:absolute + top/left/bottom/right


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-08-29 22:39

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
nav napisał(a)

z-index + position:absolute + top/left/bottom/right

moglbys rozwinac wypowiedz ? :)


Pozostało 580 znaków

2006-08-30 01:46

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0
skalniak napisał(a)

moglbys rozwinac wypowiedz?

javascript + onmouseover / onmouseout + style set (nie pamietam jak dokladnie)

w skrocie - wpisz to w wyszukiwarke, a dowiesz sie czego trzeba :P

EDIT: da sie cos takiego bez JS wykonac? chociazby czesciowo (ze np. tylko sie pojawia chmurka, nawet gdziekolwiek - byle nie korzystac z JS)


Pozostało 580 znaków

2006-08-30 02:09
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

Lokalizacja: Londyn

0

skalniak:

tokiewicz: Można to zrobić w samym CSS (na dowód kiedyś dla pewnej strony zamieściłem rozwijane menu w samym CSS).


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0