[Ajax] Wywoływanie funkcji JS

0

Mam następujący problem, przy starcie strony wywołuje funkcje, która za pomocą technologi AJAX pobiera mi i zwaraca odpowiednią informację ze scryptu PHP po czym umieszcza ją na stronie.

Pod koniec scryptu następuje ponowne uruchomienie tej funkcji z odpowiednio zmienionymi parametrami o w ten sposób.

 
     /* *** */
      echo $obrazek;
     }
?>

<script type="text/javascript">
  setTimeout('banerTop(\'default\', 0)', 20000);
</script>

i tu juz się robią schody bo nie wywołuje się ponownie i konsola js zwraca , ze w zapisie
<scrypt type="text/javascript">
jest błąd

DZiękuję jak zawsze z góry za wszelką pomoc [!!!]

</url>

<i>//pisze sie "skryptu" a nie "scryptu" - M</i>
0
dragon1985 napisał(a)
<scrypt type="text/javascript">

[rotfl] [rotfl] [rotfl]

przeczytaj to jeszcze raz, a jak nie zlapiesz, to jeszcze z 5 razy :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1