Przewijanie tekstu w HTML.

0
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-*W3C*DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <title>Tekst. </title> <script> var powtarzaj = 1; var predkosc = 200; var tytul1 = document.title; var dlugosc = tytul1.length; var i = 1;

function skrolowany_tytul() {
tytul2 = tytul1.substring(i, dlugosc) + tytul1.substring(0, i);
document.title = tytul2;
i++;
if (i == dlugosc + 1) {
i = 0;
if (powtarzaj == 0) return;
}
setTimeout("skrolowany_tytul()",predkosc);
}

if (document.title) skrolowany_tytul();
</script>

<script> var napis = "Tekst"; var czas = 400; var widac = 0; function migajacy_napis() { if (widac == 0) { window.status = napis; widac = 1; } else { window.status = ""; widac = 0; } setTimeout('migajacy_napis()', czas); } migajacy_napis(); </script> </head> <body> Tekst. </body> </html>

Tekst będzie przewijany w nagłówku przeglądarki internetowej.

0

I... W czym problem?

0

To chyba jako wskazówka ma być. Jeśli tak, to drogi autorze, zarejestruj się w serwisie, zajmie Ci to tylko chwilkę, i umieść tą wskazówkę gdzieś (choć w sumie to nie wiem gdzie - działu JavaScript nie ma).

0

Nawet jeśli nie ma, to od czasu jakiegoś przecież sam się stworzy, jak się do takiego działu doda wskazówkę, niet?

0

To była wskazówka jak by ktośnie wiedział.

0

No to do tego służy FAQ, a nie forum.

0

Ale więcej ludzi wchodzi na forum i tak to nie twoje forum to niemiej problemów.

0
html_asp napisał(a)

Ale więcej ludzi wchodzi na forum i tak to nie twoje forum to niemiej problemów.
Twoje też nie, więc się dostosuj.

0

To ja jako admin zarządzę odgórnie [green].
Do umieszczania wskazówek należy używać systemu artykułów [np. FAQ] a nie forum.
Fajnie, że miałeś inicjatywę, ale na przyszłość umieszczaj materiałi tam, gdzie być powinny - na forum to zginie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1