problem z obrazkami w mysql

0

witam!
chcę zrobic cos takiego:w bazie danych w polu typu varhar trzymac adres obrazka,
a potem na stronce wyswietlic ten obrazek przez:
<img src="<?php echo $ksiazka['adres_obrazka']; ?">">

1.czy takie rozwiązanie jest dobre?
2.jesli tak to dlaczego jesli dam samo <?php echo $ksiazka['adres_obrazka']; ?>
to zwraca ładnie adres(tak sam jesli podam go na sztywno w <img_src=" "="&quot;">
thx za odpowiedzi

0
yazi napisał(a)

<img src="<?php echo $ksiazka['adres_obrazka']; ?">">

bo to jest jakaś tragedia.. napisz

<?php echo $ksiazka['adres_obrazka']; ?">

i będzie git ;)

0

albo:

<?= $ksiazka['adres_obrazka'] ?">

czemu napisałeś dwa razy img ? :| spytałeś się kogoś co ma być w miejscu xxx a ktoś ci podał pełne rozwiązanie i tak wpisałeś ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0