Znaczniki BBCODE. Jak wstawiać dynamicznie??

0

Witam. Mam pytanie odnośnie bbCode. A mianowicie jak można zrobić żebyza pomocą buttona wstawiać znaczniki bbCode :)
Pomocy!!

Ps. Możecie podać mi mini kodzik pharsera przetważającego tekst tak żeby nie trzeba było wstawiać
tylko po prostu Enter i jusz?? :O

0

p.s. nl2br()

0

OK! THX :D
Ale nadal nie rozwiązałem sprawy
bbCode :P

0

user image

0

No to że było to wiem...
Ale jakieś takie nieczytelne [wstyd]
Prosiłbym o pomoc znam podstawy JS i PHP :/

0

Chodzi ci o takie buttony jak tutaj na forum? Skorzystaj z gotowego mechanizmy, czy to z systemu Coyote tutejszego, czy z phpBB...

0

8-O
No dobra... Ale ja chciałem umieć zrobić takie coś :D
Może ktoś mi wytłumaczy ? Plisssss...

A tak apropos...
próbowalem z tym z Coyote ale nie wyszło.

0

Thx za pomoc ale to z TextArea próbowałem :D
Zobaczymy co się da zrobić...
Liczęna Waszą ofiarną pomoc :P

0

przecie ci już pomogliśmy, czego jeszcze chcesz ? jak chcesz zrobić "własny mini portal własnej roboty" to lepiej go posklejaj z gotowców

0

MikiKam, a możesz sensownie i dokładnie napisać co właściwie chcesz osiągnąć?

MikiKam napisał(a)

... jak można zrobić żebyza pomocą buttona wstawiać znaczniki bbCode :)

To co jest podane powyżej, to jest odpowiedź na Twoje pytanie...

0

No to THX

0
MikiKam napisał(a)

Zamykam temat :d
Nie masz takich uprawnień :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1