[JS] jak nie mam JS to jak zablokowac usuniecie

0

mam taki kod:

<a href="del_info.php?action=del&id=$wiersz[id]" onclick="return confirm('Usunac wybrany temat ?');">usun</a>

Jesli uzytkownik nie ma wlaczonej obslugi JS to jak wcisnie USUN to usuwa bez
pytania. Jesli user ma wlaczona obsluge JS to wydskakuje obienko z potwierdzeniem wyboru? czy mozna jakos zablokowac zeby uzytkownik bez JS nie mogl kasowac tematow tylk ozeby sie nic nie dzialo albo informowalo ze musi miec wlaczona JS ?

0

A tak? Nie testowałem

usun

0

Dziala bez zarzutu swietnie dziekuje mam jescze jedno dodatkowe pytanie pewnie tio proste ale ja nie umiem. szukam w kursach i nie wiem jak sie odwolac do okna juz otwartego czyli np.
Mam otwarta strone nap. www.ala.pl/index.php
i na tej stronie pobierany jest komunikat z bazy danych

teraz na tej samej stronie wciskam LINK i otwiera sie drugie male okienko
i jak w tym okienku wpisze jakas tresc i wcisne OK to chcialbym zeby to okienko]
sie zamykalo ale to zrobie w JS window.close ale przed zamknieciem
zeby odswiezec ta strone www.ala.pl/index.php czyli ten nowy wpis
co dodam w tym malym okienku teraz po odswiezeniu strony glownej
powinien sie wyswietlic
ale jak mam odswiezyc strone w JS?

0
wwww napisał(a)

[...]
ale jak mam odswiezyc strone w JS?

window.location.reload()

0

window.opener.location.reload()

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1