[HTML i JS] form nie obsługuje mi submit()

0

Cześć. Mam poważny problem, a deadline już dawno minął, otóż mam coś takiego:

<form action="index.php" name="kosz" method="POST">
    <input type="hidden" name="Model" value="{$Products[item].ID}">
    <input type="hidden" name="operation" value="add">
    <input type="hidden" name="Price" value="{$brutto}">
    <input type="hidden" name="Count" value="1">
    <input type="hidden" name="Collection" value="{$SelectedCollection}">
</form>
<a href="#" onClick="document.kosz.submit();" class="see_more">Dodaj do koszyka</a>

Niezależnie od tego, czy jest coś w action, czy nie, czy link jest w formularzu, czy nie zawsze wychodzi błąd JS, że Obiekt nie obsługuje tej właściwości lub metody(po kliknięciu na link). O co mu chodzi??

0

A jakiej przeglądarki używaż?
Ja przekopiowałem ten skrypt do IE to działa dobrze.
Może masz dwa obiekty o tej samej nazwie.

Spróbuj zamiast name w form użyć id i znaleźć element przy pomocy funkcji getElementById. Może to coś da.

0
laqula napisał(a)

A jakiej przeglądarki używaż?
Ja przekopiowałem ten skrypt do IE to działa dobrze.
Może masz dwa obiekty o tej samej nazwie.

Spróbuj zamiast name w form użyć id i znaleźć element przy pomocy funkcji getElementById. Może to coś da.

Ja też to robię w IE :|
Spróbuję przez to ID

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1