wydruk strony z serwera

0

cześć , mam tak ikod :

Drukuj temat

i chce wydrukować tą strone klikając na hiperłącze, które znajduje sie na innej stronie (nie tej do wydruku), ale na ttym samym serwerze i folderze zawierajacym oba piliki ...
czy to możliwe ????

0

jesli jest na innej stronie to znaczy w innym window czyli wywolanie wyglada tak:

inny_window.print()

a teraz sprawa juz w tym jak sie dostac do tego innego_windowa, a to zalezy od tego czy jest to strona w oknie, ramce, normalnej czy w plywajacej i jakie sa miedzy nimi relacje...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0