Czy da się pobrac szystkie dane z post i get?

0

Czy da się pobrac szystkie dane z post i get?

0

np. foreach

0

Pobranie wszystkiego z GET:
[code]Request.getQueryString()

0

a da się wysłać formularzem jedne dane metoda post a inne get?

0

Nie, musiałbyś zrobić dwa formularze :)

Pozdro... ;p

0

Nie, musiałbyś zrobić dwa formularze :)

jeden wystarczy :-P

0

Nie, musiałbyś zrobić dwa formularze :)

jeden wystarczy :-P

Hmm,
nie wiem moim zdaniem to by trzeba było to tak zrobić:

<form method="GET"> //inputy i te sprawy </form> <form method="POST"> //inputy i te sprawy </form>

Co daje nam dwa formularze, jeśli da się do jednego formularza wstawić dwie metody wysyłania, to HTML musiał się nieźle rozwinąć od kąd się go nauczyłem, a tak na serio, mógłbyś podać jak byś to rozwiązał ?

Pozdro... ;p

0

ale mógłbyś zrobić coś takiego:

<form action="blabla.php?dane=dane_przesyłane_GET" method="POST"> //itd.
0

ale mógłbyś zrobić coś takiego:

<form action="blabla.php?dane=dane_przesyłane_GET" method="POST"> //itd.

Heh,
no to jest rozwiązanie, co najciekawsze sam je stosuje(tylko akurat nie do danych z formularza), tylko niestety nie pomyślałem, że przy użyciu javy można by tak przesłać dane z formularza.

Pozdro... ;p

//a co ma do tego Java? :| - m.M
// za nieodróżnianie Javy od JavaScriptu, a tego jeszcze od samego html'a będę mordować, palić i mieszać z błotem - ŁF

0

Tez kiedys na to wpadlem i stosowalem dopoki nie okazalo sie, ze niektore przegladarki wyrzynaja wszystko po znaku "?" i dane przesylane GET nie dochodza. Na szczescie dotyczy to jedynie niektorych starych lub tekstowych przegladarek (Netscape 4, lynx).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0