Poszukuję osoby, która zna znakomicie HTML'a

0

Poszukuję osoby, która napisałaby dla mnie świetne 10 artykułów o HTML'u. Od razu mówię, że te artykuły nie mogą się pojawić na innych stronach, tylko ja będę mógł nimi zarządzać. Cena do ustalenia. Kontakt gg: 1423568 lub [email protected]

//Wyluzuj z tematami - m.M

0

masz na myśli sam HTML, czy też dHTML, JS, Javę, PHP i Flasha?

0

wlasnie, chodzi tylko o html czy tez java script, php itd ? jesli tylko html - 2554901. Na php(MySQL) to sie nie znam za dobrze (az tak zeby pisac arty za kase) ani na dhtml'u...html uczylem sie bardzo wytrwale przez 2 lata... a teraz ucze sie php... ale radzil bym sie zglosic do admina tej strony - Adama.B - moim zdaniem on sie na tym bardzo dobrze zna i ort! - jesli znajdzie chwile czasu...

//Nie badz adwokatem Adama, mysle ze sam bedzie wiedzial czy jest zainteresowany. popraw ort! POMAGA _ POMOGE_POMOŻE...

0

lofix: Ty zawsze taki upierdliwy ? :>

0

lofix: Ty zawsze taki upierdliwy ? :>

przeczytaj sobie JaRuZeL. bedziesz wiedzieś. a tak na marginesie to też nie chciałbym zeby ktoś za mnie gadał, a jak robi ktoś reklame to tak zeby była ładna, a nie

zapytaj A. Boducha ...

I mnie też wkurza jeśli ktoś nie poprawia ortów, bo nie wiadomo o co chodzi, a ja swoje zawsze poprawiam.
P.S. Sorry Lofix, troche mnie ponioslo... nie pisz ze nie potrzebujesz awokata czy coś, bo nie taki był moj zamiar pisząc tą odpowiedz...
Też bym tak zareagował jak Ty... Denerwują mnie takie rzeczy...
Dlatego trzeba wypić se [browar] . :d

//Warning - topic odbiega od pytania - m.M

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1