Rozdzielczość

0

Pisze strone opartą na tabelkach. Chce zrobić skrypt który od szerokości ekranu odejmuje 330 (tyle przypada na pozostałe tabele) i przypisuje otrzymaną wartość do właściwości width środkowej tabeli. Wiem jak zrobić żeby tą wartość zapisać na samej górze strony ale jak w width tabeli ??

0

A nie lepiej zrobić to na stylach ??
Dajesz margin-left: 165px; margin-right: 165px;
Albo od razu walnij wszystko na divach.

0

Ja potrzebuje to zrobić tak jak napisałem

0

hmmm
jesli chcesz zmienic width srodkowej tabeli przy ladowaniu strony to:
w zdarzeniu onload w body <body onload=" "> wpisujesz kod
identyfikator_tabeli.width='podana_wartosc'
czyli jesli nadales id tabeli "tabela"
a chcesz nadac jej wartosc 300 to dajesz taki kod

<body onload="tabela.width='300'"> mam nadzieje ze o to Ci chodzilo
0

O to mi chodziło ale jak nadać id tabeli?

0

<table id="id_tabeli" width="..... >

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0